جهاد اقتصادي سپري محكم در مقابل تحريم اقتصادي


حميدرضا اميني بفرويي

كارشناس ارشد مديريت اجرايي

اعلام سال 90 به عنوان سال جهاد اقتصادي نشان از قابليتهاي ويژه يك رهبر جهاني دارد، مقام معظم رهبري با آينده نگري و بصيرت عميق نسبت به مسائل جهان، آگاهي از چالشهاي اقتصادي جهان غرب و تحولات سياسي كشورهاي اسلامي و آنچه قرار است در آينده بر فضاي سياسي اقتصادي جهان رخ دهد به زيبايي 90 را براي رسيدن به 100 كه اوج شكوفايي كشور عزيزمان ايران در عرصه اقتصادي و منطقه اي است نامگذاري كردند .
ايشان آغاز هدفمندكردن يارانه ها فشارهاي وارده بر اقشار مختلف جامعه از جمله صنايع و توليد ناشي از آن را به عنوان يك مهم تلقي فرمودند و از همين روي90 سال جهاد اقتصادي ناميده شد تا هر يك از ما ايرانيان كه در عرصه هاي تصميم گيري وتصميم سازي حضور داريم به فرصت سازي در اقتصاد كشور همت بگماريم.
در اين راستا براي جلوگيري از ضررهاي احتمالي به برخي قشرها بر همگان است نا اين حركت را در حكم جهاد بدانند و به بكديگر ياري رسانند ومردم هم در اين سال بايد در كمك به تحقق كامل بزرگترين و مهم ترين حركت اقتصادي كشور يعني هدفمندكردن يارانه ها دولت را همچون گذشته با صرفه جويي ياري كنند .
سرمايه گذاري و جذب سرمايه هاي سرگردان كشور يكي ديگر از اقدامات زير بنايي و كلان است كه در اين برهه كه جهاداقتصادي نام گرفته بايد بيش از ساير زمانها براي شكوفائي آن تلاش شود .
از اين منظر در همين آغاز كار بايد موانع سرمايه گذاري و آنچه كه باعث مي شود اين موتور محركه كند يا مختل شود را شناسايي كنيم و ضمن برداشتن موانع در جهت حمايت و گسترش اين عرصه بكوشيم .
از منظري ديگرجهاد اقتصادي زماني به ثمر خواهد نشست كه بستر هاي لازم در دو عرصه "همت مضاعف و كار مضاعف" و"اصلاح الگوي مصرف" فراهم شده باشد پس بر همگان است تا با مروري بر گذشته چنانچه كوتاهي در 2 سال گذشته داشته اند ضمن جبران كوتاهي ها تمام هم و غم خود را براي حضور در عرصه جهاد اقتصادي بكار گيرند.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا